Köpek Künyesi

13-02-2020 14:46
Köpek Künyesi

Köpek Künyesi

 
 Köpekler dünyada ve ülkemizde en çok sevilen hayvanlar arasında yerini alır. Yüzyıllardır insanların en yakın dostu olarak bilinen köpeklerin de sahiplerine getirdiği bir takım sorumluluklar vardır. Bu sorumluluklar arasında beslenme, barınma ve sağlık en önemlileri olsa da, sonrasında köpeğe sahip çıkmak da oldukça önemlidir. Yani köpeğinizle dışarı çıktığınızda kontrolün sizin elinizde olması gerekir. Her ne kadar köpek tasması kullanmayan köpek sahipleri olsa da, onlar da önlem olarak köpek künyesi tercih etmektedirler.



Köpek Künye

  Köpekler biz ne kadar dikkatli olursak olalım, onların dikkatini başka şeyler çektiğinde kontrolü kaybedebiliriz. Köpeğinizin dikkatini çeken canlı veya nesne onun bir anda sizden uzaklaşmasına sebebiyet verebilir. Eğer sizden çok uzaklaştıysa veya kalabalık bir ortamda bulunuyorsanız, evcil hayvanınızın kaybolma riskiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Köpekler her ne kadar koku alma ve sahibine geri dönme konusunda başarılı olsalar da, yine de kaybolan canlıların sayısı düşünüldüğünde bu oran hiç de azımsanamayacak kadardır. Bu yüzden evcil hayvanınız için köpek künyesi kullanımını öneririz. Çünkü köpek künyesi satın aldığınızda ve köpeğinizin kaybolması gibi istenmeyen bir olay yaşandığında, köpek künyesinin evcil hayvanınızın eve geri dönüş bileti olacaktır.



İlgili Ürün: Köpek Künyesi




Köpek İsim Künyesi

  Köpek künyesi çeşitleri genelde ihtiyaçlara göre üretilmektedir. Yani kimi sahiplerin sadece köpeğin isminin olması talebini karşılarken kimi sahiplerin de köpeğinin kaybolma ihtimaline karşı sahibinin isim, telefon ve adresi gibi bilgilerini içeren köpek isim künyesi çeşitleri bulunmaktadır. Bu ürünler oldukça uygun fiyatlı olmalarının yanı sıra farklı renk ve çeşitlerde köpek sahiplerinin beğenisine sunulmaktadır. Siz de ihtiyacınız olan en uygun köpek künyesi çeşitlerinden birini seçip, evcil hayvanınız için kullanabilirsiniz.



Köpek Künyesi İsim Yazdırma


  Peki köpek künyesi isim yazdırma nasıl olmaktadır diye aklınıza geliyor olabilir. Çoğu petshop mağazasında köpek tasması çeşitlerine isim yazdırabilirsiniz. Hatta online petshop mağazaları bu konuda daha iyi bir hizmet vermektedir. Beğendiğiniz köpek isim künyesine aynı sayfada yer alan isim yazdırma yerine telefon, adres, mail gibi dilediğiniz bilgiyi yazdırabilirsiniz. Üstelik bu hizmetten ekstra bir ücret dahi alınmamaktadır. 


Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.