Kedi Taşıma Çantası Nasıl Olmalı?

15-11-2021 13:28
Kedi Taşıma Çantası Nasıl Olmalı?

Kedi Taşıma Çantası Nasıl Olmalı? 

 Kedilerimiz bizlerin çocukları gibi olmuştur. Onlar için her şeyin en iyisini seçmeye çalışırız. Kedilerimize en iyi şartlarda yaşam sunmak için elimizden gelenin fazlasını yapmak isteriz. Kedilerimiz için kedi taşıma çantası aslına bakarsanız oldukça önem arz ediyor. Kedi çantası kedilerimizi veterinere götürürken, seyahate çıkarırken onları daha güvenli şekilde taşımamızı sağlar. Kedi taşıma çantaları sayesinde kedilerimiz daha az stres ile dışarıya çıkmış olur. Kedi taşıma çantasının nasıl olması gerektiği konusunda oldukça soru olmaktadır. Kedilerimiz için en iyi taşıma çantasını satın alabilmemiz için oldukça iyi araştırma yapmamız gerekmektedir. Öncelikle kedi taşıma çantası satın alırken dikkat etmemiz gereken şeylerden biri de boyuttur. Kedi taşıma çantasının boyutu çok önemlidir.  Kedi taşıma çantasının boyutunu seçmemiz için unutmamamız gereken şey çantayı dengede tutmamız gerektiğidir. Eğer büyük bir kedi taşıma çantası satın alırsanız taşıması oldukça güç olacaktır fakat aksine çok küçük bir çanta seçtiğinizde kedinizin çantanın içerisinde sıkışabilir ve rahat edemeyebilir. Kedi taşıma çantasının boyutuna karar verirken kedinizin boyunu göz önünde bulundurmalısınız. Kedinizin kedi taşıma çantasının içinde ayağı kalkıp dönebilmesi gerekmektedir. Bunu göz önünde bulundurarak satın almanız gerekmektedir. Kedi taşıma çantaları kediler için aslında çok olumlu şeyler çağrıştırmaz fakat kedilerimizin stresini minimuma indirmek için doğru çanta seçimi çok önemlidir. Yaklaşık olarak kedinizin boyutunun 2 katı büyüklüğünde bir kedi taşıma çantası almanız yeterli olacaktır ve böylece kediniz minimum bir stres yaşayacaktır. Güvenlik bir diğer dikkat etmemiz gereken unsurdur. Eğer kedinizi sadece veterinere götürmek için kedi taşıma çantasının içine koyacaksanız çok sıkıntı olmayabilir ancak kedinizle arabada uzun süreli yolculuklara çıkacaksanız ve kedi taşıma çantasının darbe alma ihtimali varsa çok daha sağlam ve güvenlikli bir kedi taşıma çantası almanız gerekmektedir. Eğer güvenlikli bir kedi taşıma çantası seçimi yapmazsanız kediniz stres altında olduğu için çıkmak isteyebilir ve hatta kedi taşıma çantasından kaçabilir. Kedilerinizin taşıma çantasına uygun mama ve su kabı satın almanız kedinizin stresli anında istediği zaman mamasına ve suyuna ulaşabileceğini bileceği için onların daha az stres yapmasını sağlayacaktır.
 
 Bir diğer dikkat edilmesi gereken unsur ise ergonomidir. Kedilerinizin taşıma çantasının taşıma kulpunun veya kayışının ergonomik olması gerekir. Böylece daha rahat bir şekilde onları uzun süre boyunca taşıyabilirsiniz. Kedi taşıma çantasının mutlaka havadar olduğundan emin olmanız gerekir. Kediniz çantada bir müddet durduktan sonra kedi çantasının içerisi git gide ısınacaktır. Bu yüzden de hava akışının olduğu çantalar tercih etmekte fayda vardır. Kediniz kedi taşıma çantasının içerisinde stres altında olduğundan dolayı tuvaletini tutamayabilir. Bu yüzden satın alacağınız kedi taşıma çantasının mutlaka kolay temizlenebilir olması gerekmektedir. Eğer sert yapıda bir kedi çantası tercih ederseniz kolay temizlenebilir olduğundan eğer yumuşak yapılı bir kedi taşıma çantası tercih ederseniz kolay yıkanabilir olmasına dikkat etmeniz gerekir.
 

Kedi Taşıma Çantası Modelleri

Kedi taşıma çantasının da piyasada birçok modeli vardır. Bu modeller kedi sahipleri tarafından oldukça tercih edilir. Kediniz için doğru kedi taşıma çantası modelini seçmeniz gerekmektedir. Kedi taşıma çantası çeşitlerine bakarsak en çok tercih edilen çeşitleri kedi taşıma sırt çantası, kedi taşıma kutusu, astronot kedi taşıma çantası, şeffaf kedi taşıma çantası, ibiyaya kedi taşıma çantasıdır. Astronot kedi taşıma çantasının şeffaf malzemesi sayesinde dışarıdan kedinizi görebilirsiniz. Astronot kedi taşıma çantası 8kg ağırlığa kadar taşımaktadır. Ayrıca sırtta taşındığı için astronot kedi taşıma çantası oldukça pratiktir. İbiyaya kedi taşıma çantasının arkası oldukça donanımlı ve rahat üretilmiştir. Bu yüzden de kedilerinizi taşırken yorulmazsınız. Tabanı sert mukavva ile yapılmış olan ibiyaya kedi taşıma çantası oldukça sağlamdır, sarkma yapmaz. Yan tarafında ise fileli cep bulunmaktadır, yırtılmaya dayanıklıdır. Şeffaf kedi taşıma çantası da kedi sahipleri tarafında çok sık tercih edilen bir modeldir. Yanlarında havalandırma delikleri bulunduğu için sürekli hava akışı olur. Kedileriniz için piyasada çeşit çeşit modelde kedi taşıma çantası bulabilirsiniz. Kedilerinizin rahat edeceği modellerden seçmek için iyi bir araştırma yapmanız gerekir. Dilerseniz sırtta taşınan kedi taşıma çantası dilerseniz sırtta taşınan çanta modellerinden satın alabilirsiniz. Her bütçeye uygun kedi taşıma çantasını piyasada bulmanız mümkündür.
 
 
 
 
 

 
 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.