Köpeklere Kıyafet Giydirilir Mi?

31-10-2020 11:34
Köpeklere Kıyafet Giydirilir Mi?

Köpeklere Kıyafet Giydirilir Mi?


Havaların soğumasıyla beraber, sevimli dostlarınızı istediğiniz gibi gezmeleri için dışarıya çıkartamıyor musunuz? Peki ya size istediğiniz zamanlarda köpeğinizi dışarıya çıkartabileceksiniz desek; Aslında yapmanız gereken şey oldukça basit köpeğinizi istediğiniz zamanlarda dışarı çıkartmak için ona uygun köpek kıyafetleri satın alabilirsiniz. Böylelikle hem istediğiniz zaman dışarı beraber çıkabilir hem de köpeğinizin üşüyüp hasta olmasını engelleyerek hiçbir sorun yaşamadan yürüyüşlerinizi tamamlayabilirsiniz.

 


Köpek Kıyafetleri Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?


Köpek kıyafetinden önce ilk olarak önem vermeniz gereken konu, köpeğinizle nerede, ne zaman ve hangi hava şartlarında yürüyüş yapacağınızdır. Hava durumunu kontrol etmeden çıktığınız yürüyüşlerde aniden bastıran bir sağanak yağmurdan, sevimli dostunuzun ıslanıp hasta olmasını istemezsiniz değil mi? Yağmurlu havada alacağınız küçük bir önemle sevimli dostunuzu yağmurdan koruyacak ve sorunsuz bir yürüyüş yapacaksınız peki nedir bunun çözümü dediğinizi duyar gibiyiz! Aslında çok basit ve yağışlı havalarda köpeğinize hızlı bir şekilde giydireceğiniz köpek yağmurluğu hem onu yağmurdan koruyacak hem de hasta olup sağlık problemleri çıkarmasının önüne geçecek. Çeşit çeşit köpek yağmurlukları içinden köpeğinize en uygun olan ürünleri sitemizden kolayca bulabilir hızlı ve güvenli bir şekilde online olarak satın alabilirsiniz. Ancak satın almadan önce beğendiğiniz kıyafeti göz kararı değil de köpeğinizin cinsine ırkına boyutlarını göre yapmalısınız. Köpeğinizin vücut ölçülerini alarak sipariş oluşturursanız sevimli dostunuzun rahat etmesini açısından daha sağlıklı ilerlemiş olursunuz. Son olarak doğru ölçü almak için sevimli dostunuzun ayakta ve dik bir açıda olduğundan emin olun!


 
 

Köpeğimi Soğuk Havada Dışarı Çıkarabilir Miyim?


Hava çok soğuk veya yağışlı olabilir ancak bütün bir gün evin içinde yatan köpeğinizi hava alması ve yürüyüş yapması için dışarı çıkarmak istiyorsunuz ancak hem soğuk hava hem de yağmurlar bu isteğinize engel oluyor. Bu konuya bir çözüm arıyor ve hatta sevimli dostunuzla doğa yürüyüşleri yapmak istiyorsunuz. Ancak eve döndüğünüzde sizin ayakkabılarınız ve köpeğinizin ayaklarında oluşan kirler bu isteğinizden vazgeçmenize neden oluyor. Hemen pes etmeyin çünkü bunun kolay bir çözümü var, nedir mi çözümü! Online alışverişin adresi Petza’da hem sizin hem de köpeğinizin ayaklarının kirlenmemesi için alternatif çözümler var. İlk olarak sizin için sitemizde bulunan ayakkabı yağmurluğu ürünlerine göz atmanızı tavsiye ederiz bu sayede yeni aldığınız veya çok sevdiğiniz ayakkabınız hiçbir şekilde kirlenmez. Sizin için olan çözüm tabii ki sevimli dostunuz için de mevcut, onun için uygun olan köpek galoşu ürünlerini inceleyebilir yürüyüşlerde ayaklarına bulaştıracak kir veya mikroplardan koruyabilirsiniz.

 

Güvenlik elbiseleri adı verilen ilk başlıkta genel olarak can yeleği ve ışıklı fosforlu güvenlik yelekleri bulunuyor. İkinci başlıkta ise kışlık mont ve kazaklar yer alıyor. Buradaki ürünler sayesinde köpeğiniz hava ne kadar soğumuş olursa olsun bunları giydiği zaman hiçbir şekilde üşümeyeceklerdir. Patikler ise köpeklerin patilerinin taş, cam gibi keskin maddelerden dolayı yaralanmasını engellemek amacı ile satılıyor. Son olarak yağmurluklar da sevgili dostlarınızı yağmurlu havalardan ve soğuklardan koruyarak onların ıslanmasını da engellemiş olacaktır. 

Birbirinden farklı köpek hırkası modelleriyle minik dostlarınıza havalı ve şık bir görünüm katabilirsiniz. İşlevsel olmalarının yanı sıra sevimli dostlarınıza oldukça da şık bir görünüm kazandıracak modeller, çeşitli alternatiflerle sizlere sunuluyor. Birçok seçeneği olan modellerin her biri, farklı bir tarzla yorumlanarak sizlerle buluşturuluyor. Tek renk modellerin yanı sıra farklı modellerdeki hırka ve ceketlerden de seçim yapabilirsiniz.

 

 

 
İlginizi Çekebilir : Köpekler Kışın Üşür Mü?
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.